member
Ingemar Holmsten (788) 788
Tack alla för att ni hade ert bästa husbilsträffshumör med er till Sparreholm och Malmköping.
SAM_0733_redigerad-1
Nostalgimuséet visades upp av paret Gråfors och där Stefan Gråfors bjöd på välkomnade toner ur ett gammalt positiv som han vevade på med all kraft.
Långbord på kvällen i ett strålande väder, en del hann också med lite shopping i "FABRIKEN".
Regn på natten men lagom till den korta promenaden till Sparreholms Slott och bilmusèet så slutade det och solen kom fram.
SAM_0737_redigerad-2
På eftermiddagen åkte alla den korta resan till Malköping och ställde upp sig på gräsplanen på den nerlagda folkparken som vi hade hyrt i 2 dygn.
Långbord i vanlig ordning på kvällen, en del gick på stadsvandring med efterföljande musikafton i kyrkan.
Nästa förmiddag gick hela gänget till den nerlagda tågstationen för att under en halvtimme minnas tillbaks i tiden då det fanns spårvagnar i fler städer än det gör idag. Vår spårvagn tror jag var ifrån 1930-talet.
Efter spårvagnåkandet gick en del till soldatmuséet och andra tillbaks till stellplatsen för en avslappnade eftermiddag.
SAM_0741_redigerad-2
På kvällen blev det långbord inomhus och där det även blev ett uppskattat framträdande av årets Sörmlänning 2014 Leif Jakobsson som framförde skrönor och berättelser om Malmköping i ord och sång.
SAM_0745_redigerad-1
Nu var den planerade delen av träffen slut och kvällen avslutades med några spontana kvällsdrinkar utomhus tills kylan och mörkret gjorde sig påminda.

Tacka alla

Hälsar Berit och Ingemar
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
Webblog
#inlineditbutton