Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

Torsdag: uppåt 28 grader på dagen. Men när man kommer fram på kvällskvisten är det riktigt behagligt, runt 23.
Efter en skön solig slappardag på ställplatsen i Scheverdingen med svenska jordgubbar till lunch, bland kaniner, höns och getter, vaknade vi upp till en mulen morgon och helt annan temperatur än gårdagen. Vi käkade frukost och gjorde oss redo för nästa resdag.
Med siktet mot Saarbrücken så gasade vi ut på A7 via Hannover och Kassel och sedan A4 mot Frankfurt. A7:an i norra Tyskland är fortfarande dålig men blir bättre ju längre söderut man kommer. Måttligt med trafik mestadels. Många vägarbeten pågår men inga stopp eller jätteköer. Långtradarkaravanerna tycks dock aldrig ta slut efter vägarna.
Solelanläggningen fungerar fint och det känns riktigt lyxigt att kunna stanna var som helst och ha 230 V i uttagen, ta fram kaffemaskinen och brygga en god espresso till mig och en Latte till Ulla.
Framåt 18:30-snåret kände vi det var dags att ta fram appen och börja leta ställplats inför kvällen. Vi hittade en som låg rätt bra till innan Frankfurt vid en idrottsanläggning i Kleinlinden. Där är vi nu och fortsätter in i Frankrike imorgon.