Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

30
maj
2020

Ronneby hamn

16:42 904, Inga kommentarer
Efter tre trevliga dagar i Yngsjötrakten gick så resan vidare en bit österut, till Ronneby hamn. Intill campingen finns ett tiotal ställplatser med el. Stället drivs av Ronneby Handbollsklubb och alla intäkter går till klubben. Vi bokade in oss för två nätter och såg fram mot en varm skön dusch. Serviceanläggningen, wc, duschar, kök/disk var i toppklass med handsprit utplacerat i alla lokaler. Det enda som saknades var en brunn för gråvatten. Detta trots att vi lärt oss att kurorten Ronneby är kända för sin brunn.
Vi tog en promenad ut till småbåtspirarna och vi hann också med en cykeltur in mot Ronneby. I övrigt så tar vi det lugnt i vår säkerhetsbubbla, fixar mat, spelar kort, fikar, följer världen online och avslutar kvällen med Netflix. Och sen sover vi så gott i husbilen och vaknar inte förrän framåt 9-snåret.
På tal om Netflix så rekommenderar vi varmt en serie i två säsonger som heter Kominsky-metoden, en rolig och charmig historia med två gubbar som är vänner (emellanåt) med Michael Douglas och Alan Arkin. Helt underbara dialoger och situationer.