Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

Lördag 26 mars. Soligt +18° upp till +22 senare på dagen
Efter en relativt snabb morgonrutin som innefattar toatömning och putsning av vindrutan fri från dagens skörd av blandade insekter, kom vi iväg från det lite märkliga samhället med sina grå hus. Vi tankade och styrde vidare söderöver. Detta är ju ännu en åkdag. Dock mycket behagligare då trafiken flyter på bra på fina trefiliga motorvägar.

Dekal på

I Frankrike ska alla fordon över 3,5 ton ha "dödavinkeldekaler" uppsatt på tre ställen på fordonet. Annars kan man få böter på 135 euro. Den är inte vacker.
Tanken är att vi ska ta en vilodag på söndag så därför har vi spanat in oss på en campingplats söder om Bordeaux i Bayonne-området, Men nej. Ett litet skumt ställe där vi inte kände oss hemma.
Så istället åkte vi en bit till, till en stor ställplats med 110 eluttag i en skog i Seignosse. Det var bara att ta fram platskortet vi fick på förra stället så öppnades bommen och vi var incheckade och hittade en plats precis innan rullgardinen åkte ner och natten var här och ännu en 60-miladag är till sin ände. Avslutade kvällen med sen middag och ett par avsnitt på Netflix innan vi gosade ner oss i sängen.