Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

01
apr
2022

Fredagspromenad

20:38 565, 2 kommentarer
Solsken +18° avtagande vind
Dagen börjar lugnt och skönt när vi kliver upp vid 8-snåret efter en god natts sömn. Det är lugnt och fint på campingen, även om den inte är i toppklass. Det var blåsigt uppåt bergen men lugnt här där vi är. Framåt eftermiddagen kom våra vänner och gästade oss i husbilen så vi fick bjuda på god espresso och cappuchino från nya maskinnen.
Därefter tog vi en långpromenad ned till Torrox Costa och strandpromenaden, där vi stannade och åt en bit. En av de två hundarna de har fick chansen att kasta sig i vågorna nere vid hundbadstranden. Hon var överlycklig.
Och nu har vi traskat tillbaka till campingplatsen och förbereder kvällen och två avsnitt av Netflix-serien "How to get away with murder". Det känns lyxigt skönt att kunna vara här nere, speciellt när man får rapporter om att det var -6° hemma i natt och att det snöar på dagen.
På Ingemars begäran lägger jag härmed ut en bild på den kaffemaskin vi tycker bäst om i husbilen. Den drar 1300 W så vi kan köra den på solel när vi fricampar. Den heter Siemens EQ 300 och gör fantastiskt god espresso och fint mjölkskum till latte eller cappuchino. Dessutom är den liten och kompakt.