Hoppa direkt till innehåll
IMG_1895
Hans & Ulla Eklundh, Västerås (547) 547
weblog

Webblog

Nästa mål blev Trosa med siktet inställt på ställplatsen nere vid hamnen. Vi hade tänkt stanna två nätter. Men se, det gick inte för platserna var reserverade. Men, sa vi, man ska väl inte kunna reservera platser på en ställplats? Jodå, i Trosa går det. Vi hittade till slut en icke reserverad enklare plats utan el och utan närhet till servicebyggnaden en bit bort från ställplatser. Den var ledig för endast en natt. Så det var en ny erfarenhet med reserverbara ställplatser.
Bortsett från det så så var det vid havet, sol och värme och fågelliv. Man träffar ju nästan alltid några trevliga husbilsägare att språka med.
Trosa är ju vackert att promenera i utmed kanalen och in till torget. Mycket gammal bebyggelse är bevarad och det är rätt charmigt. Vi avnjöt senare en god middag på en av Trosas uteserveringar.
När vi vaknade idag var vi tvugna att hitta ett nytt resmål. Eftersom det var dags att tömma och fylla på vatten så valde vi en camping ute vid havet i Nyköping, Strandstuvikens Havsbad & Camping, där vi nu stannar i två nätter. Det är en stor och trivsam skogscamping med bad för den hugade och bra service i övrigt.