IMG_1789
Äntligen fick vi till ett veckoslut med husbilen. Påsken frös inne med den här helgen slog sommaren till med besked. Det blev en sen premiärtur i år. Syftet var i första hand att boa in oss och se vad vi behövde inför semestern. Därför åkte vi inte långt. Vi stannade på Djulöns Camping i Katrineholm vid Djulösjön. Vi var inte ensamma, många passade på den här helgen och det var riktigt fint, varma grillkvällar. Vi stannade två nätter.
Kan rekommendera campingen. Den är rätt liten och mycket välskött, fräscha hygienutrymmen, wc, dusch, kök, disk m m. Nära till bad för den som vill ta ett dopp. Knappt hälften av platserna bestod av "husvagnssommarstugor", resten var rejäla platser på gräs med el och till vår förvåning, ett riktigt bra WiFi. Uppskattar ocskå att man inte behöver checka ut förrän kl 15 avresedagen.
Elcykel_evobike_hopfallbar_svart_113
Nåväl, nu vet vi vad vi behöver till Italien-resan. Beställde två elcyklar idag. Det såg vi fördelen med förra sommaren. Nu ska husbilen in på storservice hos Tumbo och sedan besiktigas. Midsommarveckan bär det av.
Men innan dess ses vi på Dethleffs årsmöte på lördag på Westerkvarn.
Ha det gott och glöm inte att vinka när du möter en husbil - det kan vara vi.
1 Kommentar
Kommenterar som gäst