malmo
Ställplatsen i småbåtshamnen i Malmö är verkligen bra. Gott om platser, fräscha toaletter och duschar m m. Och nära till Öresundsbron och via Danmark ner i Tyskland. Vi tar det gärna lite lugnt och fint på morgnarna så därför kommer vi inte iväg i ottan som många andra gör. Klockan blir gärna framåt elva, tolv innan vår Dethleffs rullar iväg.
Hamburg är det enda trista efter vägen. Ständiga vägarbeten och köer fram till Elbatunneln. sedan släpper det. Nu är vi på en trevlig ställplats vid en camping en bit från motorvägarna, vid Lüneburger Heide. Vi hittade den förra sommaren. Och här stannar vi två nätter och firar midsommar och 14-årig bröllopsdag idag. Vi har med oss färskpotatis, matjessill, svenska jordgubbar med mera förstås.
himmel
Häftig kvällshimmel på ställplatsen igår kväll.
cykel
Vi tog en cykeltur på ett par mil till närmaste samhälle för att inhandla lite färskvaror och tog en fin fika och glasspaus. Temperaturen här är runt 20 grader, lite halvmulet men skönt i luften. De nya elcyklarna funkar fint och ger lite lagom draghjälp på 2:ans effekt, men man får fortfarande trampa på. Elmotorn har fem steg man jag har inte vågat mig på 5:an än.
ulla
Kvällen avrundades med midsommarmat, en promenad på området. Här var det stilla och lugnt på campingen, inget som påminde om en svensk fyllecamping på midsommarafton.
2 Kommentarer
Kommenterar som gäst
  • comment
    Laila Nilsson Jaha.jag trodde ni skulle träna på ... 2017-06-26
  • comment
    Kjell Björk Ett stort GRATTIS Ulla&Hasse på er 1... 2017-06-23