IMG_1224
I går var det planerat att vi skulle åka till Malmö och sedan vidare över bron och ner mot Spanien. Vi har t o m gått en kurs i spanska i vår. Vi har goda vänner där nere som vi hade tänkt hälsa på. Men icke då? Coronan har lagt sordin på det mesta.
Vi hade kattvakt bokad och insåg att vi får hålla oss inom landet. Ut skulle vi. Och om vi frikampar och håller avstånd på ställplatser och andra ställen samt handspritar så är vi trygga. Första dagen höll vi oss inom regionen och åkte till Pershyttan strax söder om Nora (se annnan blogg därifrån). Där finns en stor grusparkering vid den gamla järnvägen och de gamla järnmalmsgruvorna. Vi var ensamma där, men senare på kvällen kom ytterligare en husbil.
IMG_1223
Mycket att titta på, historik, naturnära och mycket stillsamt. Pluspoäng för att det finns en sjysst toalett med tvättställ i den öppna utställningsbyggnaden.
Efter Pershyttan styrde vi neråt och har nu hamnat på en stor och fin ställplats i Mariestads hamn, med både el och vatten vid varje plats samt en helt ok servicebyggnad med toalett och dusch. Solen skiner och temperaturen har stigit under dagen. Känns riktigt bra.
IMG_1228
1 Kommentar
  • 20170923_162051
    Thomas Carlsson (1248) Ja det är mycket som är annorlunda ... 19 maj 20:06
Kommenterar som gäst