Hoppa direkt till innehåll
flag

Dethleffs Club of Sweden

Dethleffs Club of Sweden (DCS) bildades den 16 mars 2005. Det är en ideell och riksomfattande klubb för både husvagns- och husbilsägare. Klubben har till sin uppgift att verka för medlemmarnas gemenskap och trivsel genom att anordna gemensamma aktiviteter. Medlemmarna skall genom DCS kunna utbyta erfarenheter, tips och idéer.
För att kunna hålla kostnader och administration på en rimlig nivå är målsättningen att mesta möjliga kommunikation skall ske över Internet. Via vår hemsida kan vi utbyta tankar och idéer, ordna träffar lokalt, berätta och tipsa varandra om resmål både i Sverige och utomlands, skaffa resekamrater och finna vänner, få tips och råd om sin husbil eller husvagn, köpa, byta, sälja och diskutera i webbens forum. Med aktiva medlemmar blir vi en aktiv klubb.
Vi älskar när ni skriver resebloggar och berättar och tipsar om resmål och upplevelser eller när ni diskuterar och funderar i forumen. Sätt igång, här är platsen där vi träffas, håller kontakten och klubben levande mellan våra träffar.

Medlemsskap

I DCS finns aktivt medlemskap samt hedersmedlem.
Aktivt medlemskap omfattar familj, person eller hushåll som äger en Dethleffs eller Sunlight husbil/husvagn och ett fordon berättigar till en röst.
Hedersmedlem kan utses av styrelsen.

Medlemsavgift

För år 2024 är medlemsavgiften 200:- per fordon och inträdesavgiften 100:-.
Medlemsavgiften inbetalas på klubbens bankgiro 5387-6660
Idag är vi cirka 380 medlemmar i Dethleffs Club of Sweden.