Hoppa direkt till innehåll
weblog

Webblog

Första turen med
Ja, men äntligen!
Äntligen fick vi ta vår kära "Leffe" och bara åka iväg dit näsan pekar eller vill peka! smile
Förra gången, första helgen i mars, fick vi ställa in pga snöoväder i Göteborg dit vi skulle. Jo, vi åkte dit men inte med "Leffe".
Vi hade bara bestämt oss för att åka dit där solen och värmen fanns och så visade väderleksutsikterna att det skulle vara likadant i nästan hela landet!
På ett håll skulle det vara varmast i Västerås! wink
Men vi bestämde oss, av någon okänd anledning, för Eksjö.
Jag har varit där en gång i min ljuva ungdom och kom bara ihåg att det flöt en å genom stan och att det var riktigt gamla träkåkar där.
Vi hittade lätt till campingen, som ligger vid en sjö (eller nåt?, ska ta reda på mer sen) och idag på påskaftonen tog vi en promenad in till stan i solen och handlade lite.
Vi hade ju tagit oss en härlig sovmorgon så klart, så de flesta affärer hade redan stängt när vi kom och inga uteserveringar hade kommit igång.
Så vi satte oss i solen utanför kyrkan på stora torget en stund, innan vi vandrade hemåt igen.
I morgon kanske vi tar en promenad igen och tar kameran med oss och letar upp den gamla delen av stan, som jag tror är riktigt pittoresk och fin.
Tänk vad jag tycker om att gå omkring i för mig helt nya städer. Bara gå omkring och titta på hus, torg, parker och allt annat som finns där. Det är så mysigt! smile
Jag tog en sväng utmed sjön åt andra hållet också, bort från stan.
Där hittade jag både blåsippor och vitsippor och en buske som hade kunnat vara ginst om den hade varit gul förstås. smile
Den bara stod där i skogen och lyste upp, jätte fint!
Kvällningen har kommit och vi sitter här i "Leffe", mätta och nöjda efter en god påskmiddag och en underbar första dag i vårt nya sätt att vara lediga! smile
Hoppas alla ni andra också haft en fin påskafton!
Vi syns och hörs snart igen! smile
Kramar till er alla!