Hoppa direkt till innehåll
weblog

Webblog

Midsommarhelgen firades på Kåseberga ställplats vid Ale stenar i Skåne. Till sammankomsten hade 12 Dethleffsbilar samlats och parkerats i någorlunda samlad grupp på torsdagen. Lite egna sightseeingar samt lite mingel och instrumentträning inför midsommar i bra stämning.
Midsommarafton bjöd under dagen och fram till sen kväll på ljummet väder med sol, även än lite blåsigt. Dagen fördrevs med Bouleturnering. Inför eftermiddagens gemensamma Midsommarmåltid hade Kent Ove och Stina monterat och kopplat ihop sin musikutrustning. Underhållningen under kvällen var fantastisk med mycket musik och en del dans. Dethleffarnas träff drog till sig många andra gäster som tyckte att vi stod för en fantastisk underhållning och glädje. Vi har all tacksamhet för denna att tacka Kent Ove och Stina!
Midsommardagens väder vill vi helst glömma, då denna dag var en gråmulen historia med regn och blåst, men som sagt vi är ju inte gjorda av socker, så lite aktiviteter klarades av.
Söndagen förflöt i klart bättre väder och alla var på gott humör. Några valde en promenad uppåt "Kaseberga Hills". Däruppe sjöng Lärkan för oss och Gladan gled högt i blå.
Vissa valde under dagen att lämna Kåseberga för andra aktiviteter. På kvällen njöt vi andra av samvaron och det fina sommarvädret.
Sommarhälsningar Freedom 1477