Hoppa direkt till innehåll
Screenshot_2019-10-30__13_48
Ingemar och Berit Holmsten (788) 788
weblog

Webblog

Tack alla för att ni hade ert bästa husbilsträffshumör med er till Sparreholm och Malmköping.
Nostalgimuséet visades upp av paret Gråfors och där Stefan Gråfors bjöd på välkomnade toner ur ett gammalt positiv som han vevade på med all kraft.
Långbord på kvällen i ett strålande väder, en del hann också med lite shopping i "FABRIKEN".
Regn på natten men lagom till den korta promenaden till Sparreholms Slott och bilmusèet så slutade det och solen kom fram.
På eftermiddagen åkte alla den korta resan till Malköping och ställde upp sig på gräsplanen på den nerlagda folkparken som vi hade hyrt i 2 dygn.
Långbord i vanlig ordning på kvällen, en del gick på stadsvandring med efterföljande musikafton i kyrkan.
Nästa förmiddag gick hela gänget till den nerlagda tågstationen för att under en halvtimme minnas tillbaks i tiden då det fanns spårvagnar i fler städer än det gör idag. Vår spårvagn tror jag var ifrån 1930-talet.
Efter spårvagnåkandet gick en del till soldatmuséet och andra tillbaks till stellplatsen för en avslappnade eftermiddag.
På kvällen blev det långbord inomhus och där det även blev ett uppskattat framträdande av årets Sörmlänning 2014 Leif Jakobsson som framförde skrönor och berättelser om Malmköping i ord och sång.
Nu var den planerade delen av träffen slut och kvällen avslutades med några spontana kvällsdrinkar utomhus tills kylan och mörkret gjorde sig påminda.

Tacka alla

Hälsar Berit och Ingemar
Webblog