Hoppa direkt till innehåll
Screenshot_2019-10-30__13_48
Ingemar och Berit Holmsten (788) 788
weblog

Webblog

TRANDANSTRÄFFEN
Vi skulle träffas torsdagen 7/4 kl. 13;00 men vi startade på onsdagen 6/4 och övernattade i Mariestad på ställplatsen i yttre hamnen. Det fanns några lediga platser utan el så vi hade tur.
På skärtorsdagen startade vi upp på förmiddagen för fortsatt färd mot Dimbo och Dimmehus och efter en dryg timme var vi framme och började ställa upp oss så att 11 bilar skulle få plats. Eva från Dimbo och som ansvarar för uthyrningen var på plats och informerade om huset och dess utrymmen. Klockan 13:00 var alla 11 bilar på plats och vi kunde börja med att plocka fram bord och stolar, duka samt koka kaffe.
Klocka 15:00 serverades det kaffe och ”Kerstins kaka” och som har blivit en tradition på våra träffar här i Dimbo.
På eftermiddagen var det fria aktiviter fram till 18:00 då det var bestämt att gemensam middag med egen mat och tillbehör skulle serveras.
Kerstin som bor i Dimbo och som tidigare varit medlem i klubben berättade lite om huset och Dimbo.
Senare på kvällen städade vi undan det vi använt i huset och efter det var det några som dansade och några gick till sina bilar och gjorde kväll.
På Påskafton åkte några till Hornborgasjön och Tranorna och några dukade upp sin egen Påskbuffe´i lokalen klockan 14:00.

På Annandagen hade vi blivit inbjudna till kyrkan klockan 10:00 och några gick dit och letade efter ägg samt hade en pratstund med prästen. På eftermiddagen började alla ta in sina stödben/klossar och dra sig hemåt.
Berit och Ingemar 788
Webblog